نحوه کیلر زدن به بدنه خودرو
اگر تا به حال نام کیلر را شنیده باشید، حتما می دانید که کاربرد آن در بیشتر برای خودروهاست. به همین دلیل نیز تعمیرکاران ماشین از این ماده استفاده ی زیادی می کنند. بیش ترین کاربرد آن نیز در هنگام ترمیم رنگ خودرو هایی که رنگ اولیه ی خود را از دست داده و مات و کدر شده اند، می باشند. اگر چه کیلر زدن به خودرو یک کار تخصصی است اما در این مطلب از وبسایت شرکت پارتاکنا رزین قصد داریم به بررسی نحوه کیلر زدن به بدنه خودرو بپردازیم.
نحوه کیلر زدن به بدنه خودرو – مرحله اول
در مرحله ی اول و قبل از هر اقدامی باید سطح مورد نظر را به صورت کامل تمیز و عاری از هر گونه آلودگی و کثیفی کنید. سطح مورد نظر شما هم می تواند کل خودرو باشد و هم بخشی از آن. در هر صورت برای این کار بهتر است بدنه یا سطح خودرو را با دقت شستشو داده تا گرد و خاک و هر نوع کثیفی از روی آن پاک شود. بعد از اینکه مطمئن شدید شستشو انجام شده و سطح مورد نظر تمیز شده است، باید آن را کاملا خشک کنید.
مرحله دوم کیلر زدن
مرحله ی دوم باید پس از خشک شدن کامل خودرو انجام شود. بعد از اطمینان از خشک بودن بدنه ی خودرو، باید سطح مورد نظر را حرارت دهید. بعد از حرارت دادن آن محل را با سنباده کاملا می سایند. هدف از آن این است که خراش ها و تورفتگی های موجود روی سطح خودرو صاف شود. این مرحله باید چندین بار تکرار شود. یعنی به دفعات زیادی سطح خودرو را حرارت دهید و سنباده بزنید. تا جایی که ببینید سطح آن کاملا صاف شده است.
مرحله سوم
و اما مرحله ی سوم که مرحله ی آخر از نحوه کیلر زدن بدنه خودرو می باشد، مربوط به کیلر پاشی می شود. کیلر پاشی باید تا جایی انجام شود که به نتیجه ی دلخواه خود برسید. سعی کنید کیلر زدن را فقط محدود به یک نقطه ی خاص نکنید، چرا که ظاهر جالبی پیدا نمی کند. بلکه اطراف سطح مورد نظر را نیز کیلر بپاشید تا خط و مرزی روی خودرو نیفتد.
در آخر پیشنهاد می کنیم که اگر تخصصی در این زمینه ندارید، آن را به متخصص آن بسپارید. چرا که ممکن است نتیجه ی دلخواه خود را نگیرید. برای خرید کیلر می توانید با شرکت پارتاکنا رزین در ارتباط باشید.